***       Водещите вечерни новини       на 15 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 15 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Си Цзинпин критикува Владимир Путин. Руската администрация се оттегли и от Нова Каховка


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 15 ноември   

 

„ Ние по най-категоричен метод заявяваме. Нашата страна е срещу потреблението на енергийните и питателните запаси като принадлежности за водене на политика и война ", сподели Си Цзинпин.

Медията дефинира думите на водача на азиатската страна като рецензия към съветския президент Владимир Путин. " Москва наложи обсада за износа на украинско зърно за трети страни, а съветските сили унищожават енергийната инфраструктура на страната-жертва на експанзията ", добави изданието.

***

Служителите, работещи за съветската администрация в украинския град Нова Каховка, в непосредствена непосредственост до големия язовир „ Каховка “ на река Днепър в Херсонска област, са напуснали обитаемото място заради засиления обстрел, оповестиха публични лица, представени от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

„ Служителите на администрацията на град Нова Каховка и държавни и общински институции също напуснаха града и бяха преместени в безвредни региони в района ", оповестиха от градската съветска администрация.

***

Руските въоръжени сили обстреляха Украйна с крилати ракети, съобщи нюзру.

***

„ Вече някой мисли ли съществено, че Кремъл желае мир? Не, Кремъл не желае мир, а желае да подчини Украйна ", съобщи Ермак.

„ Терористите ще изгубят тази война ", безапелационен бе той.

***

Георги Семерджиев е карал без брошура, под въздействието на опиати и с включена полицейска лампа на колата си сега на злополуката на бул. " Черни връх ". В началото на юли джипът му опустоши две девойки, които починаха на място. Колата се е движела със 166 км/ч в нощта на случая. Шофьорът е минал и на червен светофар, сподели експертиза, направена по отношение на следствието.

***

Много грозни сцени… 

***

Още предходната седмица казахме, че е време да мислим за локалните избори, които са след година. Нашата позиция е, че би трябвало да имаме общи претенденти с Политическа партия, с цел да реализираме оптимален резултат. Трябва да седнем да обсъдим целите и претендентите.

Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV Божидар Божанов от " Демократична България " (ДБ).

***

***

Предвижда се в идващите две години в Европейския съюз да бъдат подготвени 15 хиляди украински бойци. Върховният европейски представител по външната политика и сигурността Жозеп Борел посочи по-рано, че образованието ще се прави в няколко страни от Европейски Съюз.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР